Ga naar de inhoud

Als bedrijf

ALS BEDRIJF HELPEN

Vzw De Reuzetuin is financieel afhankelijk van giften en opbrengsten van evenementen. Internationaal bedrijf, KMO of start-up? Denk je dat onze maatschappelijke en ecologische visie hand in hand gaan? We luisteren graag naar je verhaal!

Interesse?

Ontdek hier hoe ook jij ons met je bedrijf kan steunen.

buurtbabbelbank-arendonk-reuban
keet-beschilderd-vzw-de-reuzetuin

EENMALIG/ STRUCTUREEL DONEREN

Je kan vzw De Reuzetuin eenmalig of structureel (maandelijks, jaarlijks) steunen met je bedrijf. Deze giften worden gebruikt voor de verbouwing van het pand én het onderhoud van de tuin.

Elke gift, groot of klein, helpt ons verder. Jouw donatie draagt rechtstreeks bij tot de realisatie van onze droom. Steun ons via BE12 0018 7390 3792. Let wel op: tot op heden beschikt vzw De Reuzetuin niet over de mogelijkheid een fiscaal attest af te leveren voor giften. Je kan hiervoor wel een sponsorformulier ontvangen.

ZET EEN ACTIE OP

Organiseer met je bedrijf een inzamelactie. Hiermee breng je niet alleen je werknemers dichter bij elkaar, maar steun je ook een lokale vzw.

Heb je een leuk idee en wil je hier graag samen over brainstormen om het nog beter te maken? Dat kan!

DONEREN IN NATURA

Wil je als bedrijf liever praktisch helpen door bijvoorbeeld goederen te doneren of een gratis dienst te verlenen? Ook dat is mogelijk! Voel jij je geroepen om ons met je bedrijf bij te staan bij de verbouwing, het onderhoud/inrichting van de tuin, of de organisatie van evenementen? Aarzel dan niet om ons te contacteren

ONZE

PARTNERS

Met steun van de Koning Boudewijnstichting en de Nationale Loterij.