Ga naar de inhoud

ALS DONATEUR HELPEN

DOE EEN GIFT

Elke gift, groot of klein, helpt ons verder. Jouw gift als donateur draagt rechtstreeks bij tot de realisatie van onze droom. Steun ons via BE12 0018 7390 3792. Let wel op: tot op heden beschikt vzw De Reuzetuin niet over de mogelijkheid een fiscaal attest af te leveren voor giften.

Je kan ook eenvoudig doneren via onderstaande link:

schommel-icoon
vlaggetjes-icoon

TROOPER

DEEL JE ONLINE AANKOOP

Doe je online aankopen via trooper.be. Jij betaalt niets extra, maar de shops storten een percentje door aan ons.

Wat is Trooper?

Trooper is een platform waarop verenigingen zich kunnen aansluiten om fondsen te werven. Klanten shoppen online via de Trooperpagina van de uitgekozen vereniging, betalen dezelfde prijs als normaal, maar per aankoop van € 100 geeft de online shop ongeveer €5 aan de organisatie. De donatie is afhankelijk van de online shop, naargelang het percentage dat hij zelf hanteert en dat zichtbaar is op je pagina.

Shop jij ook wel eens online? Gebruik dan Trooper en steun Vzw De Reuzetuin gratis als donateur.

Veel shopplezier!

"Met Trooper kan ook jij de kas van jouw vereniging spijzen, zonder 1 euro extra uit te geven"

GOODGIFT

Met een Goodgift schenk je een cadeaubon waarbij de ontvanger zelf kiest naar welk goed doel de donatie gaat. Op deze manier kan je vzw De Reuzetuin steunen en het aantal nutteloze cadeaus verminderen.

boom-icoon

STEUN MET JE TESTAMENT

Door Vzw De Reuzetuin een plaats te geven in je testament leef je voort in onze plannen. Jouw mooie gebaar helpt ons met het bouwen van een woon- en werkplek voor mensen met een beperking. Bovendien brengt het opnemen van een goed doel een voordelig successietarief met zich mee. Een notaris geeft je graag meer advies.

DEEL JE FEEST

Geboorte, huwelijk of jubileum? Bij elke speciale gebeurtenis hoort een cadeau. Maar heb je soms ook het gevoel dat je alles al hebt en dat andere mensen dat geld beter kunnen gebruiken? Vraag je vrienden en familieleden een gift voor Vzw De Reuzetuin. Zo helpen jullie samen mee aan de realisatie van onze droom.

BUFFL

Vul korte enquêtes in en steun ons! Geld inzamelen als donateur was nog nooit zo eenvoudig én leuk! Registreer je gratis en eenvoudig via volgende link.

logo-buffl